Bekijk alle winkels in Winkelcentrum Reigerhof


Eten & Drinken
Mode & Accessoires
Beauty & Verzorging
Vrije tijd & Electronica
Interieur & Lifestyle
Dienst-
verlening
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
13:00 - 17:30
09:30 - 17:30
09:30 - 17:30
09:30 - 17:30
09:30 - 21:00
09:00 - 17:00
gesloten
Adam Brandstore

Adam Brandstore is één van de grootste en meest toonaangevende multibrandstore-ketens van Nederland in het herenmode segment.
Met veel topmerken onder één dak heeft u bij Adam Brandstore de keuze uit stijlvolle en sportieve kleding van merken als Hugo Boss, Gant, Gaastra, McGregor, Gardeur, State of Art, Burlington, Profuomo en Tenson.
Bovendien kunt u bij Adam Brandstore in winkelcentrum Reigerhof terecht voor de exclusieve huismerken; Adam Business voor uw zakelijke collecties en Adam Friday voor een sportieve uitstraling.

Adam is de grootste multibrandstoreketen van Nederland.
In alle winkels heeft u ruime keuze uit stijlvolle en sportieve collecties van Nederlandse en internationale topmerken.
Met als uitgangspunten kwaliteit en een comfortabele pasvorm wordt deze collectie door eigen designers elk seizoen speciaal ontworpen en samengesteld.
De collectie is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de Adam Brandstores door goed te luisteren naar de behoeftes van haar klanten.

De kracht van Adam
Wat Adam zo uniek maakt zijn de vele top merken onder één dak!
Daarnaast staat persoonlijke service en deskundig advies hoog in het vaandel bij Adam waarbij uw winkelgenot centraal staat.
Dat begint bij een sfeervolle winkel waar het prettig vertoeven is en het houdt pas op als de ervaren en deskundige medewerkers zeker weten dat u de service heeft ontvangen die u van hen verwacht.

Reigerhof 106
2914 KE Nieuwerkerk a/d IJssel
: 0180 - 31 79 29
: www.adam.nl